16:15

Älvängens IK

Referat: Utbynäs SK - Älvängens IK

Höstens första seriematch i juniorserien spelades på Lemmingvallens konstgräs med solen skinandes för fullt.
Känslan av dåligt fokus kändes tidigt och det visade sig stämma när matchen drog igång. Första halvlek är rekordusel, det blir inte mycket sämre än så tyvärr. Det mesta blir fel och då har man otur med allt inkluderat domaren. Deras mål tillkommer på ingenting och framåt skapar vi absolut ingenting trots att det syntes enorma svagheter som vi inte utnyttjade alls. Trots detta ligger vi bara under med 2-1 efter att Ida E satt en frispark från 30 meter.
I andra halvlek lyfter vi oss en aning och det räcker för att äga halvleken men detta utmynnar oftast i absolut ingenting då avsluten och sista passen alltid blir fel. Givetvis kommer istället 3-1 i baken då ett inlägg seglar in i vårt mål.
Sammanfattningsvis är insatsen för dålig, vi kämpar på bra i 90 minuter. Men utan närvaro och skärpa i passningsspelet/avsluten blir det pannkaka. Tråkigt att kasta bort möjligheten att sno seriesegern av Öckerö efter en sån här tafatt insats. Förhoppningen är att vi tar lärdom och kommer med matchfokus nästa gång.